Arka Plan Değiştirme Windows 10

MerhabaBu videomuzda sizlere Windows 10 da Arka Plan Resmi Değiştirmeği anlatacağızBilgisayarda Duvar Kağıdı Değiştirmek istiyor Windows 10 tema arka pl. I got rid of the viruss.


Windows 10 Arka Plan Degistirme Youtube

If I right click on desktop properties my Display Properties only gives me the options of.

Arka plan değiştirme windows 10. Bugün arkadaşlar windows 10 geçerli arka plan değiştirme yapıcaz About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test. Windows 81 işletim sistemi kullanıyorum. YOUPATH to the theme.

Varsayılan resimlerden de seçim yapabilirsiniz. Seçtiğiniz güç planı için tıklayın Plan Ayarlarını Değiştir. Resmi bilgisayardan ayarlamak için Tarayıcıyı tıklayın ve resminizi seçin.

İlk iki yöntem yazılım yüklemesi gerektirmez duvar kağıdını değiştirmek için yerleşik uygulamalar kullanılabilir. Bu Güç Seçenekleri penceresini başlatır. Başlat Ayarlar Kişiselleştirme Arka plana gidin ve ardından bir resim veya düz bir renk seçin ya da resimlerden oluşan bir slayt gösterisi oluşturun.

Her şeyden önce WIN R klavye kombinasyonu veya aramak Koşmak Cortana arama kutusuna Run kutusunu başlatmak için. Bu yeni bir sayfa açacak. Themes Screen Saver Appearance and Settings.

Bu 10 - 15 - 20 saniyelik videolar. 1 Masaüstü Arka Planı Slayt Gösterisi ayarlarını değiştir. Arka Plan açılır listesini tıklayın.

Youtube üzerinden masaüstü arka plan videoları gördüm. Windows 10 duvar kağıdı Fotoğrafları. Windows 10 Masaüstü Arka Planı Nasıl Değiştirilir.

Tip powercfgcpl ve Entera bas. Bunlar bir resme animasyon eklenmiş halleri ama aradığım şeyler. The first one is to change the theme.

Like that line command rundll32exe SystemRootsystem32shell32dllControl_RunDLL SystemRootsystem32deskcpl deskThemes ActionOpenTheme file. Windows 10 Arka Plan Değiştirme Etkinleştirilmemiş bir Windows 10da duvar kağıdını değiştirmenin üç farklı yolu vardır. 4k duvar kağıdı masaüstü arka planları masaüstü duvar kağıdı HD duvar kağıdı doğa windows 10 doğa duvar kağıdı karanlık koyu teknoloji peyzaj manzara soyut 8k duvar kağıdı duvar kağıdı şık duvar kağıdı arka fon arka plan bilgisayar pencereler camlar 4k araba otomobil araç masaüstü arka planı plaj arabalar.


Windows 10 Arka Plan Degismiyor Bilgisayar Ve Teknoloji Blogu


Windows 10 Arka Plan Degismiyor Bilgisayar Ve Teknoloji Blogu


Etkinlestirmeden Windows 10 Da Masaustu Duvar Kagidi Nasil Degistirilir


Masaustu Arka Planini Ve Renklerini Degistirme


Windows 10 Masaustu Arka Plan


Windows 10 Masaustu Arka Plani Nasil Degistirilir Duvar Kagidini Degistirme Ve Slayt Olusturma Resimli Anlatim Windows10um Com


Windows 10 Tema Degistirme Bilgisayarinizi Yeniden Tasarlayin Donanim Plus


Windows 10 Masaustu Arka Plani Nasil Degistirilir Duvar Kagidini Degistirme Ve Slayt Olusturma Resimli Anlatim Windows10um Com


Windows 10 Da Etkinlestirme Yapilmadan Duvar Kagidi Nasil Degistirilir Sonsuz Teknoloji


Windows 10 Un Eski Masaustu Arka Plani Nasil Kullanilir


Windows 10 Arka Plan Resmini Degistirme Sosyal Destek


Windows 10 Masaustu Arka Plan Fotografini Resmini Degistirme Techworm


Windows 10 Masaustu Arka Plan Fotografini Resmini Degistirme Techworm


Windows 10 Duvar Kagidi Degistirme Arka Plan Resmi Degistirmek Youtube


Windows 10 Da Masaustu Arka Planini Degistirme


Masaustu Arka Plan Resim Sorunu Microsoft Community


Windows Da Duvar Kagidi Nasil Degistirilir


Windows 10 Masaustu Arka Plan Fotografini Resmini Degistirme Techworm


Windows 10 Posta Uygulamasi Arka Plan Rengi Ve Resmi Nasil Degistirilir Ucretsiz Indir


LihatTutupKomentar